Ξεπερνούσε τα... στενά πλαίσια πελάτη - δικηγόρου η σχέση του Αλβανού φερόμενου ως αρχηγού της «κόζα νόστρα» των φυλακών Κορυδαλλού Κλοντιάν Λ. με την 45χρονη δικηγόρο Χρ. Κ., όπως προκύπτει από τις νόμιμες συνακροάσεις του υπέρ-κοριού της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες προκύπτει ότι ο 42χρονος βαρυποινίτης αν δεν είχε σχέση με την 45χρονη δικηγόρο, τουλάχιστον φλέρταρε - σε υπερθετικό βαθμό - μαζί της. Σε μία απ’ αυτές, η δικηγόρος ακούγεται να αποκαλεί τον φερόμενο ως αρχηγό της αλβανικής μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού «μωράκι μου» και «αγάπη μου»  ενώ του εκφράζει τα συναισθήματα της λέγοντας ότι «σ’ αγαπώ πολύ και δεν θέλω να σε χάσω».

Δικηγόρος: Καλημέρα μωράκι μου

Βαρυποινίτης: Καλημέρα

Δικηγόρος: Μια χαρά σε ακούω, είσαι εσύ άνδρας για πρωινή δουλειά, τέλος.

Βαρυποινίτης: Μακάρι

Δικηγόρος: Σε αγαπώ πολύ και δεν θέλω να σε χάσω

Βαρυποινίτης: Να σε ρωτήσω κάτι;

Δικηγόρος: Ναι

Κακοποιός: Σε αυτό το δωμάτιο που πάμε και καθόμαστε... Από πίσω τι είναι;

Βαρυποινίτης: Αγάπη μου, επιτέλους. Επιτέλους άρχισες να λειτουργείς… Δόξα τω Θεώ... Από τις πλάτες σας είναι τοίχος -για να βγεις έξω από το Εφετείο, εννοώ... Α, δίπλα όχι δίπλα είναι κάποιες αίθουσες ακόμα και μετά βγαίνεις, ναι, ευθεία μπροστά και αριστερά… Κατευθείαν, όμως.

Βαρυποινίτης: Σε αυτό το μικρό δωμάτιο

Δικηγόρος: Δίπλα, πιο δίπλα είναι μερικές ακόμα αίθουσες, σε μια από τις οποίες έχουν και το Φλώρο. Θέλεις να τρυπήσουν το τοίχο να βρεθείς στην αγκαλιά του;

Βαρυποινίτης: Την έξοδο...

Δικηγόρος: Όλο ευθεία μπροστά είναι η έξοδος, ευθεία μπροστά και αριστερά που από εκεί πέρα βγαίνεις σε ένα δευτερόλεπτο, έχει έναν αστυνομικό αριστερά που από εκεί βάζεις την τσάντα σου για να ελέγξεις τα πράγματα σου μόνο.

 

Γκάφα από υποψήφια δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ: Έβαλε στο συνδυασμό μέλος της Χρυσής Αυγής 

 

Μαγεία! Διανυκτέρευση στο Λούβρο προσφέρει η Airbnb (pics)

 

Ανατροπή στην υπόθεση της «Μαύρης Χήρας» της Αργολίδας - Η συνάδελφος του καπετάνιου και τα sms (vid)

 

Οι ...ανησυχίες του Ζάεφ για την όμορφη κόρη του και η «εξομολόγηση» στον Τσίπρα (vid & pics)