Δυο μήνες μετά την προγραμματισμένη της ημερομηνία, θα πραγματοποιηθεί και μάλιστα με τις… ευλογίες του Δήμου η συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα. 

Ο Δήμος παραχώρησε,  τον χώρο της «Αίγλης» στις 19 Μαΐου. Η συναυλία ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 15 Μαρτίου όμως ο Δήμος έχοντας διαπιστώσει τεχνικά προβλήματα που «δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν έγκαιρα» δήλωσε πως ο χώρος δεν μπορεί να διατεθεί για την συγκεκριμένη ημερομηνία, κάλεσε όμως την διοργανώτρια εταιρεία να ξανακάνει αίτηση, τονίζοντας παράλληλα πως οι χώροι του Δήμου διατίθενται σε όσους τους ζητούν πλην της Χρυσής Αυγής. 

Η ακύρωση της συναυλίας, προκάλεσε ιδιαίτερο θόρυβο, με την διοργανώτρια εταιρεία να κάνει λόγο για παρέμβαση της Μητρόπολης της Πάτρας εξαιτίας του χαρακτήρα του συγκροτήματος και τον Γιάννη Αγγελάκα να ακυρώνει και εκείνος την συναυλία του, σε ένδειξη «συμπαράστασης» στους Rotting Christ. 

Ο Δήμος της Πάτρας τήρησε πάντως τον λόγο του και μόλις το αίτημα επανακατατέθηκε διέθεσε τον χώρο, όπως άλλωστε έχει κάνει και το 2016.