Την «αιματηρή υπογραφή» του, με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ενός υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού, είχε βάλει ο Αντριάν Μουρατάι.

Ο λόγος για τον δραπέτη των φυλακών Τρικάλων, ο οποίος πριν από λίγα 24ωρα έπεσε νεκρός από πυρά της αλβανικής αστυνομίας μετά από ληστεία στο αεροδρόμιο των Τιράνων.

Τέλη Δεκεμβρίου του 2012, λίγες ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος, ένας 45χρονος πηγαίνει στο βενζινάδικο για να αλλάξει το πατέρα του που δούλευε τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Πέντε λεπτά αργότερα μία αδίστακτη συμμορία Αλβανών κακοποιών, ανάμεσα τους και ο Αντριάν Μουρατάι, κάνουν έφοδο στο πρατήριο υγρών καυσίμων και υπό την απειλή όπλων ζητούν τις εισπράξεις. Η έρευνα στον χώρο και οι πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. -καθότι στο βενζινάδικο δεν λειτουργούσαν κάμερες ασφαλείας- δείχνουν ότι ο 45χρονος υπάλληλος αντιστάθηκε.

Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος του, με τον σκληρό ποινικό Αντριάν Μουρατάι να τον σημαδεύει στο κεφάλι και να πατάει τη σκανδάλη από το Kalashnikov. Τρεις σφαίρες από το βαρύ πολεμικό τυφέκιο καρφώθηκαν στον 45χρονο άνδρα, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο. Η συμμορία αρπάζει κάτι περισσότερο από 3.000 ευρώ που είχε πάνω του το θύμα και το ταμείο του πρατηρίου και εξαφανίζεται σε μία περιοχή που γνωρίζει καλά.

Λίγους μήνες μετά ο Αντριάν Μουρατάι θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρικάλων. Από εκεί, όντας μέλος της συμμορίας του διαβόητου Μαριάν Κόλα (σ.σ. έπεσε νεκρός μετά από ανθρωποκυνηγητό ημερών μετά από ανταλλαγή πυρών με την ΕΛ.ΑΣ. στο Σούλι Θεσπρωτίας) θα δραπετεύσει μαζί με άλλους 10 Αλβανούς ποινικούς. Στη συνέχεια, φέρεται να διέφυγε στο Κόσσοβο κι από εκεί στην Αλβανία.

Ο επίλογος της ζωής του γράφτηκε στο αεροδρόμιο των Τιράνων, μετά την παρακινδυνευμένη ληστεία!