«Πέπλο» μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο ενός 57χρονου ντελιβερά στην Χίο, καθώς η Αστυνομία ανέκρινε εργολάβο με τον οποίο το θύμα είχε λεκτικό επεισόδιο λίγο πριν τον αιφνίδιο θάνατό του. Ο εργολάβος αφέθηκε ελεύθερος μετά την κατάθεση του στην Αστυνομία. 

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου κρατείται μόνο ο 30χρονος γιος του ο οποίος εντός της μέρας θα περάσει το κατώφλι της εισαγγελίας Χίου, όπου ενδεχομένως να του απαγγελθούν κατηγορίες. Σημαντική γι αυτήν την εξέλιξη, θα είναι η έκθεση του ιατροδικαστή που αναμένεται μέχρι το μεσημέρι. 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, ο εργολάβος είχε μόνο λεκτική αντιπαράθεση με τον αδικοχαμένο 57χρονο και ακολούθησαν σωματικές αντεγκλήσεις με τον γιο του εργολάβου ο οποίος φαίνεται να τον τράβηξε από τα ρούχα.

Λίγα λεπτά αργότερα ο 57χρονος έφυγε από το σημείο και κατευθύνθηκε σε πρατήριο καυσίμων της οδού Καλουτά. Σε αυτό το σημείο οι κάμερες του καταστήματος τον κατέγραψαν να φθάνει με το μηχανάκι, να βάζει βενζίνη και λίγο μετά να καταρρέει πέφτοντας στο έδαφος αναίσθητος.

Αυτό που αναμένει η Αστυνομία από τον Ιατροδικαστή είναι αν υπάρχει σύνδεση μεταξύ των δύο περιστατικών, δηλαδή αν το περιστατικό που προηγήθηκε μπορεί να οδήγησε στον θάνατο τον αδικοχαμένο 57χρονο, αφού σε πρώτη φάση δεν εντοπίστηκαν εμφανή τραύματα.

ΠΗΓΗ: politischios.gr