Για «πρόσωπο-κλειδί» στην εξιχνίαση του θανάτου της 22χρονης Αρετής, της φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω, μιλά η οικογένεια της κοπέλας μέσω του δικηγόρου της, Κώστα Τζαβάρα.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν προκύψει από οπτικοακουστικό υλικό, η 22χρονη κατέβηκε από το διαμέρισμά της στο Αιγάλεω γύρω στις 10:30 το βράδυ κρατώντας μια τσάντα η οποία περιείχε διάφορα πράγματα και δέκα λεπτά αργότερα επέστρεψε χωρίς την τσάντα.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο κ. Τζαβάρας, οι αστυνομικοί περιμένουν τα δεδομένα που θα προκύψουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να μάθουν με ποιον επικοινώνησε η Αρετή για να κανονίσει συνάντηση και πιθανότατα να του δώσει την τσάντα.

«Για μας το πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε εκείνη την κρίσιμη ώρα, βράδυ Παρασκευής, δηλαδή μερικές ώρες πριν από το μοιραίο, έχει πολύ μεγάλη αξία για όλες τις έρευνες και θα δώσει κατατοπιστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν προκύψει. Αυτό θα προκύψει από την άρση του απορρήτου των συνομιλιών που έχουν καταγραφεί στο κινητό της τηλέφωνο», τόνισε ο κ. Τζαβάρας. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Αστυνομία αναμένει στοιχεία ερευνών και συνομιλίες από την ύποπτη χρονική περίοδο που ξεκινά από το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαρτίου, όταν και μίλησε τελευταία φορά με την οικογένειά της, ως το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Μαρτίου, όταν και άφησε την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με την ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

«Επίσης μεγάλο ερωτηματικό είναι γιατί δεν απαντούσε στο τηλέφωνο από την Πέμπτη», ανέφερε ο κ. Τζαβάρας και σημείωσε πως τα βιβλία τα οποία –σύμφωνα με ισχυρισμούς φίλων της– διάβαζε και τα οποία σχετίζονταν με τον σατανισμό, δεν έχουν βρεθεί στο διαμέρισμά της.

Πηγή: patrisnews.com