Στην αντεπίθεση πέρασε η Ελενα Ακρίτα, απαντώντας στον μητροπολίτη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο την είχε αποκαλέσει «ξετσίπωτη» για όσα η γνωστή δημοσιογράφος είχε γράψει για τις φωτοραφίες του ιεράρχη με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουτουμπλή.

«Ο Αμβρόσιος με απειλεί με δικαστήρια για όσα έγραψα για τους χαριεντισμούς του με τον έτερο Καππαδόκη τον Κουρουμπλή. Επίσης μου συνιστά να μην είμαι μία ξετσίπωτη και μισή διότι είμαι γυναίκα. Γράφει:
«Στην κυρία Έλενα Ακρίτα θα υπενθυμίσουμε, ότι μια γυναίκα, πάνω από όλα, οφείλει να είναι σεμνή! Η ξετσιπωσιά δεν αρμόζει κυρίως στη γυναίκα! Η απαράδεκτη συμπεριφορά της κας Ακρίτα, ερέθισε κάποια πρόσωπα της Κοινωνίας μας, τα οποία κατέφυγον στον Εισαγγελέα, καταγγέλλοντας το συντελεσθέν ηθικόν έγκλημα. # και λίγα έγραψα», αναφέρει η γνωστή δημοσιογράφος, ποστάροντας, μάλιστα, τη σχετική ανάρτηση του reader.gr, προσθέτοντας το tag #καιλίγαέγραψα

Δείτε την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στον μητροπολίτη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας Αμβρόσιο:

Να υπενθυμίσουμε πως η κυρία Ακρίτα ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν στη συνάντηση Κουρουμπλή με τον Αμβρόσιο, υπεθυμίζοντας τις σχέσεις τουμητροπολίτη με τη Χρυσή Αυγή και τις δηλώσεις του «φτύστε τους ομοφυλόφιλους όπου τους βρείτε».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Πάσσαρης: Η γραμμένη με αίμα ιστορία του διαβόητου Έλληνα ποινικού (pics)

Αδίστακτοι ληστές ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 85χρονο στα Σεπόλια

Δολοφονία Τοπαλούδη: «Μίλησε» το κινητό του 21χρονου Ροδίτη - Τι έδειξε η άρση του απορρήτου

Μπαράζ πληρωμών από αύριο Πέμπτη: Πότε μπαίνουν τα λεφτά για επιδόματα, συντάξεις, δώρο Πάσχα