Ο δικηγόρος συνελήφθη έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας, Ευτύχιο Νικόπουλο, που χειρίζεται την υπόθεση της επονομαζόμενης «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού».

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας αναζητούσαν τον κ. Παναγόπουλος από χθες αλλά απουσίαζε στα Ιωάννινα. Ο δικηγόρος ωστόσο, φέρεται να επικοινώνησε με την ΕΛ.ΑΣ. και να ενημέρωσε πως το πρωί της Παρασκευής θα παραδιδόταν προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία. Και αυτός ο δικηγόρος αντιμετωπίζει τις κακουργηματικές κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας εκβίασης.

«Άναυδος» δήλωσε για το ένταλμα σύλληψης - Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση»

«Άναυδος» δήλωσε χθες, Πέμπτη, μιλώντας στον ANT1, ο Θοδωρής Παναγόπουλος, επισημαίνοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού».

«Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι μένω άναυδος, αυτό έχω πω, τίποτα παραπάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

«Δεν είχα καμία σχέση με την υπόθεση αυτή, ούτε με την υπόθεση της Energa ούτε με την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας από το 2014 έως τα μέσα του 2017, απολύτως καμία σχέση», τόνισε.

«Ενώπιον μου ποτέ δε ζητήθηκαν χρήματα από τον επιχειρηματία (που έχει καταγγείλει ότι τον εκβίαζαν οι εμπλεκόμενοι), εγώ ποτέ δεν είχα ποτέ καμία επικοινωνία με τον Ζαφειρόπουλο, ποτέ καμία. Πέφτω από τα συννεφα» υπογράμμισε.

«Ξέρω ότι έχω την συμπαράσταση όλων των συναδέρφων. Όλος ο κόσμος, ο νομικός μας κόσμος και όχι μόνον, ξέρει ποιος είμαι. Ειλικρινά επαφίεμαι πλέον στο Θεό, πουθενά αλλού», κατέληξε ο κ. Παναγόπουλος.

Για την ίδια υπόθεση της «μαφίας» των φυλακών Κορυδαλλού συνελήφθη την Πέμτπη ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος εντός της ημέρας αναμένεται να περάσει το κατώφλι της εισαγγελίας. Θεόδωρος Παναγόπουλος και Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχαν αναλάβει την υπεράσπιση του 65χρονου δικηγόρου, Γιώργου Αντωνόπουλου, ο οποίος συνελήφθη και προφυλακίστηκε προ ημερών για την ίδια υπόθεση.