Η Βασιλική εξαφανίστηκε την Κυριακή της Αποκριάς από το πατρικό της σπίτι, όπου είχε πάει μαζί με τον αδερφό της για να μεταφέρουν τη μητέρα σε κέντρο αποκατάστασης.

«Εγώ μίλησα μαζί της στις 18:15. Ήθελε να ξανάρθει πάλι το βραδάκι ας πούμε, λέω δεν είναι ακόμα εδώ η γυναίκα μου, όταν έρθει θα επικοινωνήσουμε και θα σε παραλάβουμε εμείς», αναφέρει στο STAR για τη μέρα της εξαφάνισης της Βασιλικής ο αδερφός της, Ηρακλής Κουκουνασούλης.

Η Βασιλική Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα είχε επικοινωνήσει με μία φίλη της και της είπε πως θα πάει μία βόλτα. Έκτοτε αγνοείται η τύχη της.

Άνδρες της ΕΜΑΚ και της ΕΛ.ΑΣ. έχουν πραγματοποιήσει έρευνες στην περιοχή χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Μαρτυρίες των γειτόνων αναφέρουν πως η γυναίκα επέστρεψε στο πατρικό της σπίτι.

«Περάσαμε με το αυτοκίνητο με τον σύζυγο και είδαμε το φως αναμμένο» στις οκτώ παρά, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε γειτόνισσα.

Ο αδερφός της Βασιλικής πήγε σπίτι για να την πάρει στις 20:20, ωστόσο το φως ήταν κλειστό και οι πόρτες κλειδωμένες. Μία γειτόνισσα ανέφερε ότι την είδε να βγαίνει από το σπίτι.

Μέσα στο σπίτι είχε αφήσει τη βαλίτσα της ενώ είχε βάλει και πετρέλαιο στη σόμπα ενώ μαζί της είχε το κλειδί και το κινητό της.

Η Βασιλική είναι σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Λαμίας Τάκη Σιλεβίστα και μητέρα του Γιάννη, προπονητή πλέον ποδοσφαίρου και πρώην επίσης ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία και του Χρήστου.