Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι Αρχές ερευνούν τις κλήσεις και τα μηνύματα στο κινητό της Αρετής καθώς επίσης και στο Facebook και προσπαθούν να εντοπίσουν ποιος διέγραψε όλα τα δεδομένα από τη μέρα που άφησε την τελευταία της πνοή.

«Την καθοδήγησαν στο θάνατο. Θέλω να μάθω με ποιο πρόσωπο μίλησε τελευταία φορά και ποιοι ήταν κοντά της εκείνες τις δραματικές στιγμές. Εμείς και η αστυνομία έχουμε ονόματα στα χέρια μας και απομένει να τα “δέσουμε”. Όλα θα αποκαλυφθούν δεν θα σταματήσω ποτέ να ψάχνω τους ενόχους», λέει ο κ. Ζαχαρόπουλος στην Real News.

Οι γονείς της φοιτήτριας ανακάλυψαν φωτογραφίες της οι οποίες την εμπλέκουν σε σατανιστικές τελετές. «Η αποκάλυψη για το τι συνέβη στην κόρη μου θα βοηθήσει πολλούς νέους να ξεφύγουν από τα πλοκάμια αυτών των κυκλωμάτων που δρουν στο σκοτάδι», δηλώνει ο κ. Ζαχαρόπουλος.

«Με το διαδίκτυο αυτές οι οργανώσεις άνθισαν με επιστημονικό τρόπο και γιγαντώθηκαν. Πρέπει να σώσουμε τα παιδιά που έχουν παγιδευτεί», συμπληρώνει.

Πρώτα αναμένεται να καταθέσει ο πατέρας της Αρετής και στη συνέχεια άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά της ενώ αναμένεται να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.