Στην κλήση για κατάθεση ατόμων από το φιλικό περιβάλλον της 22χρονης φοιτήτριας Αρετής Ζαχαροπούλου από τον Πύργο Ηλείας, που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω, προσανατολίζονται οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση του θανάτου της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε και παρέδωσε τσάντα με πράγματα η Αρετή το τελευταίο βράδυ πριν φύγει από τη ζωή, μέσα από την αξιοποίηση οπτικοακουστικού υλικού.

Στόχος των αστυνομικών είναι να πληροφορηθούν αφενός τι περιείχε η τσάντα και τι ειπώθηκε σε αυτή τη συνάντηση κι αφετέρου αν εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο, κάτι που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις.

Παράλληλα, αναμένεται μετά την Πρωτομαγιά και το πόρισμα της γραφολογικής πραγματογνωμοσύνης για το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε η Αρετή Ζαχαροπούλου. Πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί ορισμένα σημεία τα οποία χρήσουν αναλυτικής εξέτασης, για να δαπιστωθεί αν ό,τι γράφτηκε ήταν προϊόν ελεύθερης βούλησης ή ψυχολογικής πίεσης και ουσιαστικά γράφτηκε καθ’ υπαγόρευση.

Να υπενθυμίσουμε πως, αρχικώς ο θάνατος της 22χρονης φοιτήτριας θεωρήθηκε αυτοκτονία με εισπνοή αερίου γέλιου, αλλά στη συνέχεια, βάσει των καταθέσεων των συγγενών της άτυχης κοπέλας κι ενδείξεων που προέκυψαν από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξετάζεται τυχόν εμπλοκή της σε δίκτυο σατανιστών που, ενδεχομένως, να σχετίζεται με κάποιο τρόπο με το τραγικό γεγονός.

Μάλιστα, η οικογένειά της είναι τόσο πεπεισμένη ότι ο θάνατός της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου πρόκειται για ανθρωποκτονία η οποία σχετίζεται με τον σατανισμό, που κατατέθεσαν μήνυση κατ' αγνώστων. Εκεί αναφέρεται ότι η φοιτήτρια βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με περίεργο τρόπο, δεδομένης και της ημερομηνίας θανάτου. Η 20η Μαρτίου 2019 ήταν η ημέρα της πανσελήνου και της εαρινής ισημερίας, που για τους σατανιστές θεωρείται μία από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες και τη γιορτάζουν με τελετές και σεξουαλικά όργια κι ενδεχόμενα τελετουργικές δολοφονίες αφιερωμένες στο Σατανά.