«Ένα 8χρονο κοριτσάκι έπαιζε στη αυλή, έπαιζε παιδάκι ήταν και δέχεται μια σφαίρα, μια βολίδα από πολυβόλο όπλο στο κεφάλι. Ίδια περίπτωση με του δικού μας Μάριου. Η διαφορά είναι ότι ο Μάριος δεν πρόλαβε να μπει στο χειρουργείο, το κοριτσάκι μπήκε στο χειρουργείο, του αφαίρεσαν οι γιατροί τη σφαίρα και έχουμε ελπίδες», δηλώνει ο πατέρας του Μάριου στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανομία στο Μενίδι συνεχίζεται ακόμα και μετά το θανάσιμο τραυματισμό του παιδιού: «Ακόμα αυτοί οι ασυνείδητοι, οι ανεγκέφαλοι δεν θέλουν να βάλουν μυαλό. Ο δολοφόνος του παιδιού μου δεν έχει βρεθεί ακόμα. Το Μεγάλο Σάββατο εδώ στο Μενίδι, πόλεμος, σφαίρες, πολλές οι σφαίρες παντού. Κάποια στιγμή ακουγόταν κατά ριπάς έριχναν με πολυβόλο όπλο. Τι πρέπει να κάνουμε; Είμαστε σε απόγνωση βγάζουμε κραυγή απόγνωσης πλέον».

Υπενθυμίζεται πως ο Μάριος είχε δεχτεί αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια γιορτής στο προαύλιο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μενιδίου τον Ιούνιο του 2017. Ο θάνατος του παιδιού πυροδότησε κύμα αντιδράσεων στους κατοίκους των Μενιδίων οι οποίοι συγκεντρώνονταν καθημερινά στην περιοχή και διαμαρτύρονταν. Δεν είχαν λείψει οι συγκρούσεις με δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο. Τότε συνελήφθη ένας 23χρονος για άσκοπους πυροβολισμούς και καταδικάστηκε σε 40 μήνες φυλάκιση από το Β' Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.