Ο 54χρονος, που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την Παρασκευή, κατά την πολύωρη προανάκριση προσπαθούσε να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν είχε σχέση με τις μπαλοθιές που προκάλεσαν τον βαρύτατο τραυματισμό της άτυχης μαθήτριας. Μόνο όταν κατάλαβε ότι δεν υπήρχε διέξοδος «έσπασε» και ομολόγησε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Λειβαδιάς τι ακριβώς είχε συμβεί.

«Όταν έμαθα για τον τραυματισμό του παιδιού φοβήθηκα την κατακραυγή του κόσμου -για αυτό δεν πήγα στην Αστυνομία. Το περίστροφο το έχω κρύψει στην Αθήνα. Όταν έμαθα τι έχει γίνει έδωσα στο περίστροφο σε κάτι συγγενείς και το πήγαν στο σπίτι στην Αθήνα», είπε τελικά ο 54χρονος ιδιοκτήτης πρακτορείου υγρών καυσίμων κατά την προανάκριση. «Δεν πιστεύω ότι έκανα εγώ τέτοιο πράγμα. Είμαι συντετριμμένος. Πώς πήγα να σκοτώσω ένα παιδί. Ήμασταν όλοι μαζί στο τραπέζι, ρίχναμε βεγγαλικά και εγώ με το όπλο», ανέφερε στη συνέχεια ο 54χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης. Μετά την ταυτοποίηση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, μένει να διαπιστωθεί εάν το όπλο είναι κλεμμένο και πώς έφτασε τα χέρια του 54χρονου.

Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε ότι την Ασφάλεια Λειβαδιάς επισκέφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, προκειμένου να συγχαρεί τους αστυνομικούς που εξιχνίασαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την υπόθεση. Ο κ. Ανδρικόπουλος είχε από την πρώτη στιγμή συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις και την πορεία των ερευνών.