Ο συνήγορος της συντρόφου του 52χρονου άνδρα, Σταύρος Γεωργίου, μιλώντας σε δημοσιογράφους αποκάλυψε ότι την ημέρα της δολοφονίας η πελάτης του ήταν μαζί με τον 52χρονο αδελφοκτόνο στο αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο - αλλά και αυτόπτες μάρτυρες- ο 52χρονος είχε σταθμεύσει μερικά στενά πιο πέρα από το σπίτι της αδελφής του, στο Παλαιό Φάληρο, λέγοντας στην φίλη του να τον περιμένει στο όχημα, καθώς πάει σε μια δουλειά και θα επιστρέψει.

Η ανυποψίαστη γυναίκα, η οποία μάλιστα λαμβάνει και φαρμακευτική αγωγή, δεν αντελήφθη το παραμικρό όταν επέστρεψε ο 52χρονος στο όχημα του καθώς ήταν ευδιάθετος και για το λόγο αυτό πήγαν στην Πειραϊκή να φάνε ψάρι, ακούγοντας μάλιστα και… μπουζούκι από έναν οργανοπαίκτη που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην ψαροταβέρνα.

Στη συνέχεια, φαίνεται να κατευθύνθηκε προς τον Κάλαμο όπου διέμεινε στην κατοικία του 58χρονου φίλου του - που συνελήφθη κι αντιμετωπίζει κατηγορίες για υπόθαλψη εγκληματία-, μέχρι το απόγευμα της Κυριακής όπου συνελήφθη έξω από το δικό του σπίτι στην Καλλιθέα.

Αίσθηση προκαλεί στις Αρχές ότι παρότι τα στοιχεία και οι μαρτυρίες είναι συντριπτικά σε βάρος του, ο 52χρονος επιμένει να υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το έγκλημα.

Μάλιστα, αναμένεται να ζητηθεί από την ΕΛ.ΑΣ. η ψυχιατρική εξέταση του.