Υπενθυμίζεται ότι τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για «ανταλλάγματα» μεταξύ της επιχειρηματία και του πρωθυπουργού, μετά τις διακοπές που έκανε ο πρωθυπουργός στο σκάφος της οικογένειας Παναγοπούλου.

«Μια ετερόκλητη συμμαχία συμφερόντων και φθόνου, ορισμένων «υπερτιμημένων τίποτα» συνεχίζει την εξερεύνηση του βάραθρου «κάτω από τον πάτο», προχωρώντας, σε αμφισβήτηση της σχέσης μου με το Αθλητικό, Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό κίνημα» σημειώνει στην απάντησή της, η κυρία Παναγοπούλου και τονίζει ότι αποφάσισε να απαντήσει σε όσα της καταλογίζουν «ώστε, να προστατευτεί η αλήθεια, δηλαδή, ο μόνος σύμμαχος της Δημοκρατίας σε καιρούς εκφασισμού και ισοπέδωσης».

Αφού αναφέρεται αναλυτικά στην επαγγελματική της πορεία, με φωτογραφικό υλικό, γιατί -όπως λέει- «στους πονηρούς καιρούς που διανύουμε, “ότι είναι, πρέπει και να φαίνεται”», καταλήγει: «Ούτε ζήτησα, ούτε έλαβα, ποτέ, αμοιβή ή προνόμια. Την Πατρίδα την υπηρέτησα, ως όφειλα, σαν Ελληνίδα. Έτσι, διδάχθηκα από τον πατέρα μου, την Σημαία της Εθνικής Αντίστασης του οποίου, με τιμή φυλάσσω στο σπίτι μου».