Όπως αναφέρει το onlarissa.gr σε σοβαρή ανττιπαράθεση φαίνεται να οδηγείται η προεκλογική κόντρα Καλογιάννη – Καραλαριώτου στο δήμο Λαρισαίων, μετά την ανάρτηση από την υποψήφια της κ. Καραλαριώτου, Ελευθερίας Τζανακούλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ενός βίντεο άγνωστης προέλευσης και πιστότητας, στο οποίο εμφανίζεται η τηλεόραση στο εκλογικό κέντρο του κ. Καλογιάννη, να προβάλλει άσεμνο υλικό!

Μάλιστα, η ίδια η κυρία Τζανακούλη σχολιάζει στο συγκεκριμένο βίντεο: «Χαρούμενα βίντεο που φτάνουν στα εισερχόμενα μου… Το απόφθεγμα: «Στα αριστερά η φάτσα και στα δεξιά το έργο».

Η πλευρά του κ. Καλογιάννη κάνει λόγο για «προσπάθεια υποβάθμισης της πολιτικής αντιπαράθεσης» και διερωτάται εάν η κ. Καραλαριώτου είναι γνώστρια και σύμφωνη με τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από πλευράς «Συμπαράταξης Λαρισαίων» πρόκειται για «κακόβουλη ενέργεια» καθώς, όπως λένε, «μέσω του wifi που είναι συνδεδεμένο με την τηλεόραση οποιοσδήποτε μπορεί να προβάλει το υλικό που θέλει από το έξυπνο τηλέφωνό του».

Μιλώντας στο onlarissa.gr η υποψήφια δημοτική σύμβουλος κ. Ελευθερία Τζανακούλη, υποστήριξε πως αναδημοσίευσε το συγκεκριμένο βίντεο από λογαριασμό του instagram που έχει στη διάθεσή της.

Μάλιστα, σε νεότερη ανάρτησή της λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου, πέταξε το γάντι στην πλευρά του κ. Καλογιάννη γράφοντας τα εξής: «Περιμένω από τη Συμπαράταξη Λαρισαίων να μας αποδείξουν πως το βίντεο που κυκλοφορεί από το πρωί στα social media και εστάλη και σε εμένα προσωπικά από πάρα πολλούς συμπολίτες, είναι παραποιημένο».