«Εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση ή όχι, με κάλεσε η γυναίκα μου και από αυτό που έβλεπα, είδα δύο ανθρώπους πεσμένους κάτω... Νόμιζα ότι ήταν ήδη νεκροί. Ξέσπασα σε κλάματα και της είπα ότι μόλις σκότωσα δύο ανθρώπους» λέει ο οδηγός στο STAR.

«Ήμουν στην Τροχαία για μία συμπληρωματική κατάθεση και εκεί με ενημέρωσαν ότι η γυναίκα απεβίωσε. Είμαι συντετριμμένος... Είμαι και σε σοκ.... Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι χίλια συγγνώμη», συμπληρώνει.

«Λυπάμαι γι αυτό που συνέβη στη γυναίκα, φαντάζομαι πως θα ήταν να ήμουν εγώ στη θέση της, της κόρης της ή του γιου της ή οτιδήποτε έχει η γυναίκα», αναφέρει ο οδηγός.

Ο οδηγός λέει στο STAR πως δεν θυμάται πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του: «Δεν θυμάμαι ειλικρινά. Έχω κάποια κενά... Όχι κενά, κενό, ένα απλό κενό. Αποκοιμήθηκα, λιποθύμησα, δεν γνωρίζω, αυτό, τίποτα άλλο...».

«Απεβίωσε, πέθανε ένας άνθρωπος, εμένα αυτό με ενδιαφέρει. Εγώ βγήκα καθαρός, μου έκαναν αλκοτέστ», επισημαίνει.

Οι δύο γυναίκες βρίσκονταν στη διαχωριστική νησίδα στη συμβολή των οδών Πατησίων και Μηθύμνης όταν ΙΧ αυτοκίνητο της εκσφενδόνισε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και παρασύρθηκαν από διερχόμενο οδηγό.

«Έβλεπα το σώμα της γυναίκας στον αέρα», λέει αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου.

Οι γυναίκες μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό σοβαρά τραυματισμένες. Η 60χρονη νοσηλευόταν με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και απεβίωσε την Τρίτη. Η 53χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα. 

«Δεν θυμάμαι πως βρέθηκα εδώ», δήλωσε μέσα από το νοσοκομείο η 53χρονη.  «Είχα βγει έξω να πάω μια βόλτα γιατί έφευγα για την Αγγλία και μετά ξύπνησα εδώ (σ.σ. στο νοσοκομείο) με πόνους και προβλήματα», σημειώνει. 

«Οι γιατροί μου είπαν πως έγινε κάποιο ατύχημα. Μου λένε πως έχω διάφορα κατάγματα και θα μείνω κανένα μήνα. Καλά πάμε σε σχέση με την άλλη κυρία», ανέφερε.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία από την Τροχαία Αττικής.

Φωτογραφία: STAR