«Είμαι πάρα πολύ καλά τώρα που ξαναβρήκα την ελευθερία μου. Θέλω να ηρεμήσω και να απολαύσω ορισμένες στιγμές με την οικογένειά μου. Μόλις τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες μου θα ασχοληθώ με το μέλλον μου», δηλώνει στον ΑΝΤ1 ο 43χρονος.

«Είναι πολύ χαρούμενος. Η φυλακή είναι μία δυσάρεστη κατάσταση για όλους τους ανθρώπους. Από κει και έπειτα έχει πάρει το μάθημά του», δηλώνει η δικηγόρος του 43χρονου, Γιάννα Παναγοπούλου.

«Τακτοποίησε όλες τις εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη, εξέτισε ένα μέρος της ποινής του και ήδη βρίσκεται εκτός φυλακής», συμπληρώνει.

Υπενθυμίζεται πως το 2002 ο 43χρονος είχε παραβιάσει άδεια που είχε πάρει από τις φυλακές Αλικαρνασσού άλλαξε το όνομά του και τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα, συμμετείχε σε βίντεο κλιπ ενώ δήλωνε δημοσιογράφος και παρουσιαστής. Η σύλληψή του έγινε στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας.

Ο 43χρονος είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη, όταν εμφανιζόταν σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου και δήλωνε γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ καθώς επίσης και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής. Με αυτό τον τρόπο αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά απατώντας τα θύματά του.