Με ιδιαίτερη προσοχή εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Β/Α Αττικής τόσο το ιδιόχειρο σημείωμα του 87χρονου που το πρωί της Δευτέρας κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος που διέμενε, στην Καλογρέζα, όσο και τις μαρτυρίες των γειτόνων του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθώς προχωρά η προανάκριση, ο 87χρονος άνδρας είχε κάνει εξουσιοδότηση σε συγγενικό του άτομο προκειμένου να εισπράξει το ποσό των περίπου 800.000 ευρώ που είχε κερδίσει πριν από λίγους μήνες σε τυχερό παιχνίδι. Το άτομο, αυτό, όμως σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο γράμμα του ο αυτόχειρας όσο και με μαρτυρίες που έχει στη διάθεση της η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να μην απέδωσε τα χρήματα στον ιδιοκτήτη τους.

Αμέσως μετά ακολούθησε ο χωρισμός με την δεύτερη σύζυγό του, με την οποία ήταν μαζί για περισσότερα από 20 χρόνια, ενώ δεν είχαν κάνει παιδί (σ.σ. είχαν και οι δύο από τον πρώτο τους γάμο).

Συγκλονίζει το ιδιόχειρο σημείωμα του 87χρονου 

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του 87χρονου –όπως αποτυπώνονται στο σημείωμα που άφησε- που το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε κρεμασμένος σε μπαλκόνι 4ου ορόφου στην οδό Ανδρέα Δημητρίου στην Καλογρέζα.

Ο υπερήλικας άνδρας, μέσα σε λίγες σειρές εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στον απονενοημένο διάβημα, όταν μόλις πριν από λίγους μήνες είχε κερδίσει το ποσό των περίπου 800.000 ευρώ σε τυχερό παιχνίδι αριθμών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί να έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Έχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αλήθεια στη δικαιοσύνη. Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα. Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι», γράφει ο 87χρονος.

 

 

 

Η προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Β/Α Αττικής συνεχίζεται, ενώ αναμένεται να κληθούν και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται στο γράμμα του ο 87χρονος.

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star ο άτυχος άνδρας όταν δούλευε ήταν οδηγός ταξί. Είχε χωρίσει πριν 30 χρόνια και είχε ξαναπαντρευτεί. Η γυναίκα αυτή φέρεται να είχε φύγει από το σπίτι πρόσφατα.