Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ξεκινήσει ήδη να λαμβάνουν καταθέσεις, στο πλαίσιο της προανάκρισης, έχοντας ως άξονα το σημείωμα του υπερήλικα αυτόχειρα.

Σε αυτό, όπως έγραψε και χθες το Reader.gr, γίνεται αναφορά αε συγγενικά πρόσωπα του 87χρονου που φέρονται με τις πράξεις τους να τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Να θυμίσουμε ότι ο υπερήλικας, προ δύο μηνών περίπου, είχε κερδίσει χρηματικό ποσό μεγαλύτερο των 800.000 ευρώ σε τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ.

Ωστόσο, το μοιραίο όπως υποστηρίζει στο γράμμα του, λάθος ήταν ότι εμπιστεύτηκε τα συγγενικά του πρόσωπα για να εισπράξουν τα χρήματα. Όπως φαίνεται, αυτά όχι μόνο δεν του απέδωσαν τα χρήματα, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες του έκαναν και έξωση.

Αξίζει να σημειώσουμε, τέλος, ότι ο 87χρονος ήταν ένας πολύ δραστήριος επιχειρηματίας μέχρι πριν κάποια χρόνια.

Στο εργοστάσιο που είχε, γνώρισε και μετέπειτα παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του, χωρίς να αποκτήσουν κάποιο παιδί μαζί.

Το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, καθώς λάθος χειρισμοί οδήγησαν τον υπερήλικα στην οικονομική καταστροφή.

Ιδιαίτερα κρίσιμες θεωρούνται οι μαρτυρίες της δεύτερης συζύγου του και της κόρης που αυτή είχε από τον πρώτο γάμο της, καθώς είναι τα κομβικά πρόσωπα στο γράμμα του 87χρονου.