Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης όταν δύο άτομα έφεραν στο νοσοκομείο φίλο τους που ήταν μαχαιρωμένος στο στήθος.

Επειδή ο ένας από τους δύο θεώρησε ότι ένας ειδικευόμενος γιατρός είπε κάτι προσβλητικό για τον ασθενή, βγήκαν έξω και ειδοποίησαν τους φίλους τους που περίμεναν απέξω με μοτοσικλέτες και κράνη.

Μετά από 15 λεπτά μπήκαν συντονισμένα σε δύο ομάδες από δύο διαφορετικά σημεία στα επείγοντα του νοσοκομείου και έδειραν τον ειδικευόμενο γιατρό.

Ο μαχαιρωμένος ασθενής νοσηλεύεται στην θωρακοχειρουργική κλινική και ο γιατρός για ευνόητους λόγους μετά από την περιποίηση των τραυμάτων του έφυγε από το Νοσοκομείο.

ΠΟΕΔΗΝ: Παραλίγο να σκοτώσουν γιατρό

«Χθες στην εφημερία του Νοσοκομείου Νίκαιας παραλίγο να σκοτώσουν γιατρό» καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων) κάνοντας λόγο για «ομερτά». 

«Καμία ανακοίνωση από την Διοίκηση και το εκλεκτό του Αν. Υπουργού Υγείας. Το ίδιο είχε κάνει και στο Νοσοκομείο Ερυθρός όταν μαχαίρωσαν νοσηλεύτρια. Που είναι ο Διοικητής και ο Πολάκης; Κινδυνεύει η ζωή μας και για το μόνο που νοιάζονται είναι το πολιτικό κόστος!» σχολιάζει η ΠΟΕΔΗΝ. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 

Χθες τα μεσάνυχτα 2μμ στην εφημερία του Νοσοκομείου Νίκαιας προσήλθε ασθενής τραυματισμένος από μαχαίρι. Επειδή οι γιατροί εξυπηρετούσαν άλλα περιστατικά εκνευρισμένος ειδοποίησε άλλα άτομα για να κάνουν φασαρία. Προσήλθαν περί τα 10 άτομα στην εφημερία του Νοσοκομείου και το έκαναν γυαλιά καρφιά. Έκαναν κυριολεκτικά μαύρο στο ξύλο ειδικευόμενο χειρουργό γιατρό. Τον χτυπούσαν με το κράνος, με μπουνιές, κλωτσιές κλπ. Σώθηκε επειδή έγκαιρα προσήλθε η αστυνομία. Του έσπασαν δόντια, τη μύτη και φέρει πολλαπλά τραύματα. 

Κλήθηκε και προσήλθε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας κος Γεωργόπουλος. ΟΜΕΡΤΑ. Καμία ανακοίνωση από την Διοίκηση και το εκλεκτό του Αν.Υπουργού Υγείας. Το ίδιο είχε κάνει και στο Νοσοκομείο Ερυθρός όταν μαχαίρωσαν νοσηλεύτρια. 

Που είναι ο Διοικητής και ο Πολάκης;

Κινδυνεύει η ζωή μας και για το μόνο που νοιάζονται είναι το πολιτικό κόστος!!!

Ο μαχαιρωμένος ασθενής νοσηλεύεται στην θωρακοχειρουργική κλινική και ο γιατρός για ευνόητους λόγους μετά από την περιποίηση των τραυμάτων του έφυγε από το Νοσοκομείο. 

Που είναι ο κος Γεωργόπουλος;