«Ανοίγει η πόρτα ξαφνικά των Επειγόντων και εισβάλει μια ομάδα και άρχισε να μας βαράνε, να χτυπάνε το συνάδελφο, με το κράνος του χτυπούσαν το κεφάλι. Είχε και κάταγμα στη μύτη του», καταγγέλλει γιατρός στο STAR.

«Τον χτύπησε και πήρε το κεφάλι και του έσπασε τη μύτη με το γόνατό του και κάποιοι άλλοι ταυτόχρονα τον χτυπούσαν με τα κράνη τους και το κράνος να φανταστείς έσπασε στην πλάτη. Προσπαθούσαμε να τους χωρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε, ήταν 20 άτομα», ανέφερε γιατρός που δέχτηκε και αυτός επίθεση.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει, τον χτύπησαν «στην πλάτη και στον αγκώνα γιατί έβαλα το χέρι μου να προστατεύσω το κεφάλι του συναδέλφου, την ώρα που έβλεπα ότι τον χτυπούσε με το κράνος».

 

ΠΟΕΔΗΝ: Παραλίγο να σκοτώσουν γιατρό

 

«Χθες στην εφημερία του Νοσοκομείου Νίκαιας παραλίγο να σκοτώσουν γιατρό» καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων) κάνοντας λόγο για «ομερτά». 

 

«Καμία ανακοίνωση από την Διοίκηση και το εκλεκτό του Αν. Υπουργού Υγείας. Το ίδιο είχε κάνει και στο Νοσοκομείο Ερυθρός όταν μαχαίρωσαν νοσηλεύτρια. Που είναι ο Διοικητής και ο Πολάκης; Κινδυνεύει η ζωή μας και για το μόνο που νοιάζονται είναι το πολιτικό κόστος!» σχολιάζει η ΠΟΕΔΗΝ. 

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 

 

Χθες τα μεσάνυχτα 2μμ στην εφημερία του Νοσοκομείου Νίκαιας προσήλθε ασθενής τραυματισμένος από μαχαίρι. Επειδή οι γιατροί εξυπηρετούσαν άλλα περιστατικά εκνευρισμένος ειδοποίησε άλλα άτομα για να κάνουν φασαρία. Προσήλθαν περί τα 10 άτομα στην εφημερία του Νοσοκομείου και το έκαναν γυαλιά καρφιά. Έκαναν κυριολεκτικά μαύρο στο ξύλο ειδικευόμενο χειρουργό γιατρό. Τον χτυπούσαν με το κράνος, με μπουνιές, κλωτσιές κλπ. Σώθηκε επειδή έγκαιρα προσήλθε η αστυνομία. Του έσπασαν δόντια, τη μύτη και φέρει πολλαπλά τραύματα. 

 

Κλήθηκε και προσήλθε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας κος Γεωργόπουλος. ΟΜΕΡΤΑ. Καμία ανακοίνωση από την Διοίκηση και το εκλεκτό του Αν.Υπουργού Υγείας. Το ίδιο είχε κάνει και στο Νοσοκομείο Ερυθρός όταν μαχαίρωσαν νοσηλεύτρια. 

 

Που είναι ο Διοικητής και ο Πολάκης;

 

Κινδυνεύει η ζωή μας και για το μόνο που νοιάζονται είναι το πολιτικό κόστος!!!

 

Ο μαχαιρωμένος ασθενής νοσηλεύεται στην θωρακοχειρουργική κλινική και ο γιατρός για ευνόητους λόγους μετά από την περιποίηση των τραυμάτων του έφυγε από το Νοσοκομείο. 

 

Που είναι ο κος Γεωργόπουλος;