Σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ανήκει, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η 40χρονη γυναίκα που το βράδυ της Τρίτης πήγε σε νοσοκομείο χτυπημένη από σφαίρα στο χέρι

Πρόκειται για το «περίεργο» περιστατικό με πυροβολισμό στην περιοχή των Εξαρχείων, όπως έγραψε το πρωί της Τρίτης το Reader.gr.

Οι γιατροί του νοσοκομείου που της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες κάλεσαν την Άμεση Δράση, καθώς η 40χρονη Αλβανίδα δεν μπορούσε να εξηγήσει τον τραυματισμό της. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο νοσοκομείο πήραν κατάθεση από τη γυναίκα, η οποία ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε «αδέσποτη» σφαίρα καθώς περπατούσε στην οδό Τοσιτσά, χωρίς όμως να πείσει.

Τη γυναίκα επισκέφτηκε στο νοσοκομείο, όπου έμεινε για νοσηλεία, ένας 26χρονος ομοεθνής της ο οποίος εκτιμάται ότι είναι ο σύντροφός της. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν κι αυτόν για κατάθεση και προέκυψαν στοιχεία ότι κι αυτός ανήκει στο ίδιο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Πιο αναλυτικά, αμφότεροι είχαν ρόλο διακινητή - μεταφορέα χρημάτων για λογαριασμό της οργάνωσης, με διακριβωμένες τουλάχιστον τρεις μεταφορές χρημάτων, από τις 7 Μαΐου 2019 μέχρι σήμερα, συνολικού ύψους 4.700 ευρώ.

Στην κατοχή της 40χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρία αποδεικτικά αποστολής χρηματικών ποσών και ένα φυσίγγιο. Μετά από έρευνα στην οικία των κατηγορουμένων στα Εξάρχεια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα σπρέι πιπεριού. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετέτρεψαν την προσαγωγή σε σύλληψη, ενώ συνελήφθη και η 40χρονη γυναίκα. 

Οι ίδιες πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ο τραυματισμός έγινε στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.