Το αδικοχαμένο κορίτσι, που σκοτώθηκε ακαριαία πέφτοντας μπροστά στον συρμό την στιγμή που περνούσε από το σημείο, φέρεται σε προγενέστερο χρόνο να έχει καταγγείλει στην ΕΛ.ΑΣ. έναν 43χρονο, για ασέλγεια σε βάρος της. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η 14χρονη μαθήτρια άφησε μήνυμα σε κάποιον νεαρό φίλος της που τον ενημέρωνε για την πρόθεσή της. Το αγόρι αυτό έφτασε στον σταθμό του ΗΣΑΠ, αλλά ήταν πολύ αργά

Η ίδια φέρεται, επίσης, σε προγενέστερο χρόνο να έχει καταγγείλει στην Αστυνομία έναν 43χρονο άνδρα, για ασέλγεια σε βάρος της. Πλέον, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν το ενδεχόμενο η καταγγελία και η αυτοκτονία της αδικοχαμένης κοπέλας να συνδέονται μεταξύ τους. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης ο 43χρονος προσήχθη στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση.

Οι γονείς της 14χρονης μαθήτριας έσπευσαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και από τη στιγμή που έμαθαν την είδηση του θανάτου της κόρης τους, είναι σε κατάσταση σοκ. 

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι σύμφωνα με όσα τόνισαν αυτόπτες μάρτυρες στις Αρχές που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε με τον υπόλοιπο κόσμο το τρένο στον σταθμό και ξαφνικά έπεσε στις γραμμές.