«Περιμένω με αγωνία το δικαστήριο, τόσους μήνες στη φυλακή. Κάθε μέρα μετανιώνω για την πράξη μου. Εύχομαι να μην είχα φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο. Περιμένω να εμφανιστώ μπροστά στους δικαστές για να ελαφρύνω την ψυχή μου», λέει ο 27χρονος Αλέξης στο STAR.

«Τα κίνητρά μου δεν ήταν ταπεινά. Αυτό που έκανα, το έκανα για να σώσω τα αδέρφια μου από έναν πατέρα δυνάστη. Η κοινωνία και η Δικαιοσύνη, περιμένω να κατανοήσουν το δράμα που ζω. Η ιστορία μου μοιάζει σαν αρχαία τραγωδία», συμπληρώνει.

«Μακάρι να μην είχα φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο. Μακάρι να μην είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι μου. Πιστεύω πως στην ελληνική Δικαιοσύνη και στο καλύτερο δυνατό», λέει ο 27χρονος και τονίζει πως μέσα στη φυλακή του συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά.

«Εύχομαι και εγώ και η οικογένειά μου να λάμψει η αλήθεια», καταλήγει.

Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος έχει ομολογήσει πως πυροβόλησε και σκότωσε τον 70χρονο πατέρα του στις Βολίμες Ζακύνθου τον Μάιο του 2018. Σύμφωνα με τη μητέρα του 26χρονου και τα όσα ομολόγησε ο ίδιος, ο 70χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά και σωματικά τον ίδιο, την ετεροθαλή αδερφή του και τη μητέρα του. Κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή, πλήθος κόσμου βρέθηκε έξω από το κτήριο και υποδέχτηκε τον 26χρονο τότε Αλέξη με χειροκροτήματα.