Στις 3 το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι αλλά και απλός κόσμος αποχαιρέτησε τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Ευρυπιώτη, που έχασε τη ζωή του μόλις στα 56 του χρόνια, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Τραγικές φιγούρες οι δυο γιοι του ηθοποιού, Αδαμάντιος και Ίωνας, η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου και η σύντροφός του Λίλιαν Μπότση οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς στο κοιμητήριο Ηλιούπολης για να συνοδεύσουν τον ηθοποιό στην τελευταία του κατοικία.

Όπως είχε ανακοινώσει με ανάρτησή του στο Facebook o Σπύρος Μπιμπίλας η οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη ζητούσε αντί για στεφάνια να υπάρξει ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και του Σπιτιού του Ηθοποιού.

 

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως πριν ένα χρόνο ο Κώστας Ευριπιώτης κι ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», διαπίστωσε ότι ξεχνούσε τα λόγια του κι είχε έντονους πονοκεφάλους. Οι εξετάσεις και η μαγνητική αποκάλυψαν φλεγμονές στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση, που κράτησε επτά ώρες.

Τους τελευταίους μήνες ο γνωστός ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σπηλιοπούλειο», όπου έδινε μάχη για τη ζωή του, έχοντας δίπλα του τη σύντροφό του, Λίλιαν Μπότση, την αδερφή του, καθώς και τα δυο του παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του με τη Βάλια Κωστοπούλου. Τις τελευταίες ημέρες τόσο οι γιατροί όσο και το οικογενειακό του περιβάλλον ήλπιζαν μόνο σε ένα θαύμα, το οποίο τελικά δεν συνέβη ποτέ και ο αγαπητός ηθοποιός έχασε τη μάχη με τον καρκίνο την περασμένη Πέμπτη.

Φωτογραφίες: Eurokinissi