Ο 34χρονος από την Τουρκία, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της 33χρονης την κρατούσε παρά τη θέλησή της και με χρήση βίας την κακοποιούσε σεξουαλικά ενώ φέρεται να φέρεται να προέβει σε ασελγείς πράξεις και σε βάρος του 4χρονου γιου της.

Η υπόθεση παράνομης κατακράτησης και ασελγών πράξεων εξιχνιάσθηκε έπειτα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο 34χρονος δράστης συνελήφθη τις πρωινές ώρες της Δευτέρας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων, βιασμό, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και διευκόλυνση εισόδου πολιτών τρίτης χώρας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο 34χρονος στο πλαίσιο λαθροδιακίνησης, μετέφερε τον περασμένο Μάρτιο έναντι χρηματικού ποσού, την ίδια και τα δύο ανήλικα παιδιά της παράνομα στη χώρα μας από την Τουρκία. Την κρατούσε παρά τη θέλησή της σε διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βόλβης.

Κατά την παραμονή της τόσο στην Τουρκία όσο και στην Ελλάδα, ο δράστης εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της 33χρονης, με τη χρήση βίας και απειλής βίας, την βίαζε κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 33χρονης ο συλληφθείς κατά τη διαμονή τους στην Τουρκία προέβαινε σε ασελγείς πράξεις και σε βάρος του 4χρονου γιου της.

Η 33χρονη κατήγγειλε αρχικά τα όσα εφιαλτικά ζούσε στο πλαίσιο συνεντεύξεων για τη διαδικασία ασύλου και στη συνέχεια ενημερώθηκε η αστυνομία. 

Πηγή: www.voria.gr