Όπως περιγράφει η σύζυγος του άτυχου κτηνοτρόφου, μιλώντας στο Star, «μου έλεγε “κυρία Γραικού μη στεναχωριέστε. Ό,τι διαφορές έχουμε, ό,τι χρήματα εγώ θα σας τα δώσω όλα. Τι γίνεται; Έχουμε κανένα νέο για τον Δημητράκη; βρε πώς έγινε αυτό;!». «Κάθε βδομάδα έπαιρνε τον ανιψιό του άντρα μου να ρωτήσει πώς πάνε οι έρευνες» συνεχίζει η σύζυγος του θύματος υπογραμμίζοντας ότι κάθε φορά που μιλούσαν ήταν πολύ άνετος.

Πληροφορίες θέλουν το πρωί της Τετάρτης συγγενείς και συγχωριανούς του αδικοχαμένου Δημήτρη Γραικού να περιμένουν έξω από το δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης τον καθ΄ ομολογίαν δολοφόνο του επιχειρηματία, ο οποίος θα απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας. 

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης, ενοχλημένος από το θέατρο που έπαιζε ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος του αδερφού του, εμφανίστηκε και ο Νίκος Γραικός.

«Δεν κορόιδεψε μόνο εμένα, αλλά όλη την κοινωνία είχα το ένστικτό μου εγώ, πήγα δίπλα στη μονάδα ήταν θαμμένος ο αδερφός μου και ο κύριος έπαιζε θέατρο». «Πώς κοιμόταν αυτός ο άνθρωπος; Δεν είχε τύψεις; Άραγε τι καρδιά είχε;» πρόσθεσε.