Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

01. KASAJ ον. MIREL του REMZI και της SUZANA , γεννηθέντα 21-3-1989 στην Αλβανία 

02. TAFAJ ον. ERIUS ή ERIOUS του MALO και της SUZANA ή SUSANA γεννηθέντα στις 8-8-1988 στην Αλβανία 

03. MURATAJ ον. MARINEL του HAMZA και της LULIETA ή LULIF , γεννηθέντα στις 9-10-1993 ή 1990 στην Αλβανία

04. GJOJDESHI ον. DHIONIS το RUSTEM και της MARGARITA , γεννηθέντα στις 30-3-1997 στην Αλβανία 

05. RROSHI ον. ROLAND του NDUE και της GARE γεννηθέντα στις 10-8-1983 στην Αλβανία 

06. RAMADANI ή RAMANDANI ον. DIMITRI του VASIL και της GIANULA γεννηθέντα στις 13-3-1978 στην Αλβανία

Πώς δρούσε η συμμορία των Αλβανών κακοποιών

Για σχεδόν έξι μήνες διήρκεσε η εγκληματική δράση της συμμορίας των σκληρών Αλβανών ποινικών, μέχρι την εξάρθρωση της από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Β/Α Αττικής. Η συμμορία διέπραττε συστηματικά ένοπλες ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων, εγκαταστάσεις ιδιωτικών χώρων στάθμευσης οχημάτων και οικίες, σε διαφορές περιοχές της Αττικής κυρίως όμως στα Μεσόγεια. 

Ως προς τη μεθοδολογία δράσης, οι ανωτέρω δρούσαν σε ομάδες των δύο έως και πέντε ατόμων, με διαφορετική ανά περίπτωση σύνθεση, προσέγγιζαν πεζή, συνήθως πρώτες πρωινές ώρες τις επιχειρήσεις - στόχους τους και αφού με την απειλή πυροβόλων όπλων, αιχμηρών αντικειμένων ή συσκευών ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), ακινητοποιούσαν υπάλληλους και πελάτες, αφαιρούσαν εισπράξεις, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα. Σε περιπτώσεις που στόχοι τους ήταν εταιρείες στάθμευσης οχημάτων, πέραν των εισπράξεων και των τηλεφώνων των παθόντων, αφαιρούσαν και οχήματα πελατών, χρησιμοποιώντας τα κλειδιά τους που φυλάσσονταν στα γραφεία των ως άνω χώρων. Τα αφαιρεθέντα οχήματα τα χρησιμοποιούσαν στη συνέχεια ως μέσα μετακίνησης κατά τη διάπραξη άλλων εγκληματικών πράξεων.

Σε όλα τα στάδια της παράνομης δράσης τους, λάμβαναν ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης, κάλυπταν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες ή μάσκες, ενώ για τις μεταξύ τους επικοινωνίες χρησιμοποιούσαν κινητά τηλέφωνα και κάρτες SIM, καταχωρημένες σε ονόματα ανύπαρκτων ατόμων.