Μητέρα και γιος ήταν μαζί και διασκέδαζαν πριν γίνει το τροχαίο, για τα γενέθλια του Πάνου Ζάρλα: «Μέχρι τις 12 γιορτάσαμε τα γενέθλιά του με την παρέα, αυτοί που είχαμε προγραμματίσει να του κάνουμε την έκπληξη. Ήρθε, γελάσαμε, ήταν πολύ χαρούμενος, μας χαιρέτισε έτσι για να πάει να βρει φίλους του, που είχε κανονίσει να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Δεν ξέρω τι έκανε από τις 12 μέχρι τις 2:30 που έγινε το συμβάν. Δεν μπορώ να γνωρίζω, δεν ήμουν μαζί του».

Όπως είπε η μητέρα στον ΣΚΑΙ, ο Πάνος Ζάρλας φορούσε πάντα το κράνος του και της έκανε εντύπωση που το βράδυ του τροχαίου δεν το φορούσε. Μάλιστα αποκαλύπτει πως ακόμα και αν το φορούσε δεν θα σωζόταν, γεγονός που της το επιβεβαίωσαν και από την Τροχαία.

«Είχα την εντύπωση ότι φόραγε πάντα κράνος, δυστυχώς δεν φόραγε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, γιατί πάντα κυκλοφορούσε με το κράνος. Να σας πω όμως δεν έχει σημασία, η ταχύτητα που είχε και η σύγκρουση ήταν τέτοια που δεν θα σωνόταν ούτε με κράνος. Αυτό μου το επιβεβαίωσαν και από την Τροχαία», λέει.

«Ο Πάνος ήταν ένας πολύ αληθινός άνθρωπος. Ήταν αυθόρμητος. Δεν ήταν προσποιητός σε καμία φάση της ζωής του. Εγώ με τον Πάνο ήμασταν φίλοι, δεν ήμασταν μόνο μαμά και γιος. Ήθελε να βγει βόλτα με την αγάπη του. Εγώ ήμουν. Θα πω κάτι άλλο στις μανάδες, να αγκαλιάζουν τα παιδιά τους, ποτέ δεν ξέρουν πότε θα είναι η τελευταία αγκαλιά», ανέφερε.