Την ίδια στιγμή, νέα στοιχεία για το τι συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στην Καλλιθέα - με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του νεαρού από μαχαίρι - βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο 19χρονος, ο οποίος αγωνίζεται και σε τοπική ομάδα μπάσκετ, το βράδυ της Παρασκευής επέστρεφε με την παρέα του στα σπίτια του.

Τότε δύο άγνωστα άτομα άρχισαν να προκαλούν και να προπηλακίζουν τον μικρότερο της παρέας, έναν 14χρονο μαθητή, με το πρόσχημα ότι έπεσε πάνω τους και τους ενόχλησε.

Ο Αλέξης μπήκε στη μέση για να υπερασπιστεί τον φίλο του κι ένας από τους δύο άγνωστους έβγαλε μαχαίρι και τον κάρφωσε 9 φορές στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Μάλιστα, ένα από τα τραύματα είναι ελάχιστα εκατοστά πριν την καρδιά του 19χρονου. Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ πάρα τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος τους.

Συγκλονισμένη η μητέρα του Αλέξη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη στο παιδί της, λίγο πριν πέσει στη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων με στόχο την είσοδο στην Ιατρική Σχολή.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης, που συνέβη στη συμβολή των οδών Ματζαγριωτάκη και Γρυπάρη, έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, αξιοποιώντας μαρτυρίες της παρέας του 19χρονου Αλέξη και υλικό από κάμερες ασφαλείας.