Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από μερικές εβδομάδες, άγνωστος δράστης απέστειλε στην ανήλικη μαθήτρια «αίτημα φιλίας» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η 16χρονη κοπέλα το δέχτηκε, του απέστειλε κι αυτή και κάπου εκεί άρχισε το πράγμα να περιπλέκεται.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ., μετά από λίγες ημέρες έλαβε τα πρώτα μηνύματα από τον νέο διαδικτυακό της «φίλο», με την ίδια να απαντά διστακτικά στην αρχή αλλά να γοητεύεται σιγά – σιγά από το επίμονο φλερτ του νεαρού.

Έκτοτε σχεδόν καθημερινά –σύμφωνα πάντα με όσα έχει καταθέσει η 16χρονη μαθήτρια- ο διαδικτυακός της «φίλος» ζητούσε να βρεθούν για να γνωριστούν κι από κοντά.

Τελικά, η ανήλικη πείστηκε να συναντηθούν σε κεντρικό σημείο των νοτίων προαστίων, όπου ο νεαρός εμφανίστηκε με ένα σπορ αυτοκίνητο και πήγαν για καφέ και ποτό. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με όσα κατέθεσε η κοπέλα, της ζήτησε να πάνε μία βόλτα στην παραλία του Αγίου Κοσμά, αυτή δέχθηκε, με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε ένα απόμερο σημείο.

Εκεί ο νεαρός άρχισε να ζητά επιτακτικά να κάνουν έρωτα, η ίδια όμως αρνήθηκε και αυτός έγινε επιθετικός, κλείδωσε τις πόρτες του Ι.Χ. αυτοκινήτου και στη συνέχεια τη βίασε.

Σύμφωνα με την 16χρονη μαθήτρια, στη συνέχεια την παράτησε σε κεντρικό δρόμο και εξαφανίστηκε, με τη νεαρή να επιστρέφει σπίτι και να εξομολογείται το περιστατικό στους γονείς της.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν την καταγγελία –η κοπέλα εμφανίστηκε την επόμενη ημέρα με τον πατέρα της για να καταθέσουν μήνυση-, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το ονοματεπώνυμο στο προφίλ του νεαρού ήταν ψεύτικο.