«Νιώθω ενθουσιασμένος να συνεχίσω τη ζωή μου κανονικά όπως πριν. Έχω πάρα πολλά πράγματα που θέλω να κάνω. Ήρθα πολύ κοντά στον θάνατο, μπόρεσα να τον νιώσω πολλές φορές σε όλη αυτή την περιπέτεια. Αλλά η αλήθεια είναι πως κέρδισα και πολλά από αυτό» λέει ο 19χρονος.

Ο 19χρονος Αλέξης δέχτηκε εννέα μαχαιριές, τη μία κοντά στην καρδιά, όταν πήγε να σώσει 14χρονο φίλο του στην Καλλιθέα.

«Το έκανα και για να προστατεύσω τον φίλο μου αλλά και γιατί πιστεύω ότι ο καθένας θα έπρεπε να έχει την ελευθέρια να κυκλοφορεί άφοβα 12.30 το βράδυ και μάλιστα κοντά στο σπίτι του» δηλώνει μιλώντας στο Star ο 19χρονος.

«Μην το πείτε στη μαμά μου αλλά δε μετάνιωσα ακριβώς αυτό που έγινε» λέει ο Αλέξης μεταξύ σοβαρού και αστείου. Νιώθω «μόνο μια πίκρα που αυτός κυκλοφορεί ακόμα έξω η αλήθεια είναι. Θέλω να πω θα έπρεπε όλοι, όλοι αυτοί που με τόση άνεση μπορούν να κυκλοφορούν με μαχαίρια και να απειλούν τον κόσμο, να μην μπορούν να το κάνουν αυτό με τόση άνεση. 

Αν και όπως λέει δεν φοβάται να κυκλοφορήσει στους δρόμους, μήπως και ξανασυναντήσει τον άνθρωπο που τον μαχαίρωσε, κάνει έκκληση στις Αρχές «να κάνουν ό,τι μπορούν για να τον πιάσουν για να νιώθω πιο ήσυχος κι εγώ μέσα μου».