Το εστιατόριο έγινε πρώτο θέμα όταν μια παρέα Αμερικανών πλήρωσε 836 ευρώ για έξι μερίδες καλαμάρι σερβιρισμένο με μακαρόνια και έξι παγωμένες μπύρες.

Παρά το σάλο που προκλήθηκε, οι ιδιοκτήτες κατά τα φαινόμενα συνέχισαν να χρεώνουν πανάκριβα τα προϊόντα τους, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας.

Σύμφωνα με δύο αποδείξεις λιανικής που απέστειλε ξένος τουρίστας στο protothema.gr, το ίδιο εστιατόριο χρέωσε 78 ευρώ για ένα φιλέτο κοτόπουλο. Μια μπριζόλα Tomahawk χρεώνεται 185 ευρώ και το φρέσκο λαβράκι 178,50 ευρώ.

Στον πρώτο λογαριασμό παρατηρούμε ότι ένας καπουτσίνο χρεώθηκε 10 ευρώ και ένα ποτήρι λευκό κρασί 24 ευρώ. Στην δεύτερη απόδειξη λιανικής, με ημερομηνία 13/6, διαπιστώνουμε ότι μια αστακομακαρονάδα χρεώθηκε 490 ευρώ και ένα αναψυκτικό 15 ευρώ.