Σύμφωνα με πληροφορίες του Evia Vima, το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ άφησε την τελευταίο του πνοή πριν από λίγη ώρα στην παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια. 

Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ βρισκόταν στην παραλία μαζί με την σύζυγό του. 

Αυτήν την ώρα μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ -το οποίο έσπευσε άμεσα στο σημείο- με τη συνοδεία και του Λιμενικού στο ΓΝ Κύμης.

Ο Ροβερτος Σπυρόπουλος εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του το 1974. Έχει διατελέσει πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων του ΟΤΕ (ΟΜΕ-ΟΤΕ), οργανωτικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, βουλευτής Αρκαδίας, υφυπουργός, γενικός γραμματέας υπουργείων και διοικητής κρατικών οργανισμών. Από το 2010 μέχρι τις 29 Ιουνίου 2015 υπηρέτησε ως διοικητής του ΙΚΑ.

Γ. Παπανδρέου: Με μεγάλη θλίψη έμαθα για τον αδόκητο θάνατο του αγαπημένου φίλου

Τη μεγάλη του θλίψη για το θάνατο του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, εξέφρασε με δήλωσή του ο Γιώργος Παπανδρέου. «Με μεγάλη θλίψη έμαθα για τον αδόκητο θάνατο του αγαπημένου φίλου, του συνεργάτη, του σπουδαίου αγωνιστή, με τη μεγάλη προσφορά στη χώρα και στην Παράταξη. Καλό ταξίδι Ροβέρτο» δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.

Γεννηματά: Υπήρξε ένας ακούραστος σύντροφος και συνοδοιπόρος

Πόνο και θλίψη στην προοδευτική παράταξη προκαλεί η αδόκητη απώλεια του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά. «Ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ήταν στην πρώτη γραμμή με συνέπεια, ευθύνη και σεμνότητα στους συνδικαλιστικούς και πολιτικούς αγώνες μέχρι την τελευταία στιγμή. Στάθηκε αλύγιστος στις επιθέσεις και ασυμβίβαστος στις δυσκολίες. Μα πάνω απ’ όλα υπήρξε ένας ακούραστος σύντροφος και συνοδοιπόρος με μεγάλη προσφορά στη Δημοκρατική Παράταξη και την πατρίδα μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του» σημείωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Πηγή: eviavima.gr