Νόμιζε ότι δεν είχε πιει αρκετά, οπότε όταν τον ενημέρωσαν πως το μπαρ κλείνει και πως έπρεπε να φύγει, εξαγριώθηκε κι άρχισε να διαπληκτίζεται με τη barwoman. Ο λόγος για έναν 49χρονο άντρα στα Τρίκαλα που, προφανώς μεθυσμένος, κατέληξε στο δρόμο να ανταλλάσσει χτυπήματα με δυο γυναίκες εργαζόμενες σε κέντρο διασκέδασης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr ένας 49χρόνος …«μερακλής» φέρεται να έστησε καβγά με την barwoman όταν του ανακοίνωσε πως πρέπει να αποχωρήσει για να κλείσει το μπάρ.

Ο φραστικός καβγάς συνεχίστηκε και έξω από το κατάστημα με τους δύο εμπλεκόμενους να μετατρέπουν το πεζοδρόμιο σε …παλαίστρα και να ξεσηκώνουν με τις φωνές τους τη γειτονιά.

Μάλιστα βοήθεια στην barwoman έσπευσε να προσφέρει και μια φίλη της, η οποία ενεπλάκη άμεσα με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να επέμβουν βρέθηκαν μπροστά σε ένα πρωτοφανές θέαμα καθώς αντίκρισαν δύο γυναίκες και έναν άνδρα να βρίσκονται πεσμένοι στο πεζοδρόμιο και να παλεύουν.

Το ζήτημα κατέληξε στο Αστυνομικό τμήμα με τον θερμόαιμο άνδρα να μηνύεται για εξύβριση, σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.