Ο Κατσούλης τραυματίστηκε βαρύτατα στη Νέα Αλικαρνασσό τον Σεπτέμβριο του 2014, ενώ βρισκόταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την ομάδα του.

Ο Άρειος Πάγος έκανε πριν από λίγα 24ωρα δεκτή την αίτηση αναίρεσης της απόφασης του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου που είχε υποβληθεί από την πλευρά της υπεράσπισης του ενός εκ των τριών καταδικασθέντων (σ.σ. του 30χρονου Κρητικού) για τη «θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη» σε βάρος του φιλάθλου, σύμφωνα με το ekriti.gr.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 30χρονου, Διονύση Βέρρα, από τη στιγμή που αναιρείται η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, όλοι οι κατηγορούμενοι για την εν λόγω υπόθεση, οι οποίοι παραμένουν κρατούμενοι, αποφυλακίζονται άμεσα.

«Όπως σωστά είχαμε εκτιμήσει, η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης τελικά αναιρέθηκε και η υπόθεση θα δικαστεί εκ νέου από την αρχή. Πρακτική συνέπεια αυτού είναι ότι, όποιος εκ των κατηγορουμένων κρατείται, αποφυλακίζεται άμεσα. Ο εντολέας μου είναι ήδη αρκετό καιρό εκτός φυλακών με αναστολή εκτέλεσης που πέτυχε, διότι είχε πιθανολογηθεί σφόδρα η παρούσα εξέλιξη», ανέφερε σε δήλωση του στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» ο κ. Βέρρας.

Έτσι, εκτός από τον 30χρονο ο οποίος έχει αποφυλακιστεί, μετά την αναίρεση της απόφασης, αποφυλακίζονται και οι δύο συγκατηγορούμενοί του, ηλικίας 28 και 36 ετών.

Πλέον, μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να εκδικαστεί εκ νέου η πολύκροτη υπόθεση σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.