Ένα ζευγάρι 62χρονων από την Ουαλία, ο Άλαν και η Κριστίν Τέιτ πιστεύει ότι το σπίτι τους είναι στοιχειωμένο και κρύβει ένα φοβερό μυστικό, γι' αυτό το εγκατέλειψαν και πλέον μένουν σε τροχόσπιτο.

Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2018, όταν η Κριστίν, ενώ ετοίμαζε καφέ, άκουσε περίεργους ήχους από το υπόγειο. Σύμφωνα με το ζευγάρι οι ήχοι έγιναν εντονότεροι τους επόμενους μήνες και ισχυρίζονται ότι άκουγαν γυναίκες και παιδιά να ουρλιάζουν, χτυπήματα στις πόρτες και άντρες να μιλούν ξένες γλώσσες. Επίσης πιστεύουν ότι κατοικούν άνθρωποι στο υπόγειό τους.

Για να καταλάβει τι συμβαίνει ο Άλαν έβαλε συσκευές καταγραφής ήχων στους τοίχους . Επίσης έστειλε το κλειδί του σπιτιού σε ρεπόρτερ της «Wales Online», προειδοποιώντας τους ότι εισέρχονται στο σπίτι με δική τους ευθύνη. Η συσκευή που έβαλαν οι δημοσιογράφοι δεν εντόπισε κάποιον περίεργο ήχο, ενώ ούτε η αστυνομία κατέγραψε κάτι το ανησυχητικό. Ωστόσο το ζευγάρι αρνείται να επιστρέψει στο σπίτι και ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο προσπαθώντας να προωθήσει το ζήτημα με φυλλάδια και αφίσες.

Πηγή: Mirror