Σε ρόλο... ψήστη - σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας- ένας κρατούμενος, ο οποίος εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Αυτός φαίνεται να έχει μετατρέψει το κελί του, στον δεύτερο όροφο της Πτέρυγας Α’, σε «κατάστημα» πλήρως εξοπλισμένο που διαθέτει από καφέδες και αλκοολούχα ποτά, μέχρι κρέπες και σουβλάκια.

Το... «κατάστημα» φέρεται να λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα και να εξυπηρετεί μέχρι και 400 «πελάτες»! 

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι φυσικά και γνωρίζουν την ύπαρξη του, καθώς και το γεγονός ότι τις ώρες λειτουργίας του κατακλύζεται από εκατοντάδες κρατούμενους, απ’ όλες τις πτέρυγες των φυλακών.

Εκεί οι κρατούμενοι αγοράζουν σουβλάκια, κρέπες, ομελέτες, καφέδες και αλκοολούχα ποτά, μαζικά, και για λογαριασμό άλλων συγκρατουμένων τους.

Μάλιστα, ο «ιδιοκτήτης» του... «καταστήματος» φέρεται να έχει... προσλάβει άλλους κρατούμενους των φυλακών του Κορυδαλλού, οι οποίοι εργάζονται ως ψήστες και σερβιτόροι, και οι οποίοι αμείβονται κανονικά από τα έσοδα της «επιχείρησης».

Το astinomiko.gr υποστηρίζει ακόμα ότι το «σουβλατζίδικο» δεν είναι το μοναδικό «κατάστημα» που λειτουργεί στις φυλακές, καθώς υπάρχουν κελιά που έχουν μετατραπεί σε αποθήκες ηλεκτρονικών συσκευών, αλκοολούχων ποτών, ναρκωτικών, αλλά και σε χαρτοπαικτικές λέσχες, στις οποίες όσοι συμμετέχουν πληρώνουν «γκανιότα» στον ιδιοκτήτη της!