Τις προγραμματισμένες συναντήσεις του για σήμερα ανέβαλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη χθεσινή φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Χαλκιδική. Συγκεκριμένα σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έβλεπε τον Αντώνη Σαμαρά στο Μαξίμου και μετά θα πήγαινε στο υπουργείο Παιδείας.

Στις 12 θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα στην ΓΓ Τύπου για την αποτίμηση της κατάστασης στη Χαλκιδική και ανακοινώσεις για τον τρόπο διαχείρισης των συνεπειών της κακοκαιρίας από πλευράς της κυβέρνησης.

Αυτή τη στιγμή ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου και ενημερώνεται, όντας σε ανοιχτή γραμμή με τα κυβερνητικά στελέχη που ειναι στη Χαλκιδική. Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη στα Νέα Μουδανιά με την παρουσία των υπουργών Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή και το γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. Μαζί τους και ουφυπουργός Εσωτερικών, Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος.

Την ίδια ώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πραγματοποιεί αυτοψία στις πληγείσες περιοχές.

Δείτε τα βίντεο: