Οι έρευνες για τη δολοφονία της 60χρονης, η σορός της οποίας βρέθηκε σε υπόγειο γερμανικό τούνελ στο Μάλεμε, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Το πρώτο σενάριο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ και το οποίο προς το παρόν είναι το λιγότερο πιθανό, είναι η δολοφονία της βιολόγου να σχετίζεται με την εργασία της και τις ερευνητικές της δραστηριότητες. Το δεύτερο αφορά στην πιθανότητα η άτυχη γυναίκα να δέχθηκε επίθεση από κάποιο ενδεχομένως ψυχικά διαταραγμένο άτομο.

Το τρίτο σενάριο, που εξετάζεται, αφορά σε τροχαίο ατύχημα, που μετέπειτα εξελίχθηκε σε εγκληματική ενέργεια. Ο δράστης, ενδέχεται να χτύπησε στο δρόμο την Αμερικανίδα με το όχημά του και όντας σε πανικό να προσπάθησε να ξεφορτωθεί το πτώμα, ρίχνοντας το στο σημείο που βρέθηκε.

Οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται και σε άτομα που γνώριζαν την ύπαρξη των γερμανικών καταφυγίων. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr από αυτήν την τρύπα, που είναι στο έδαφος, τριγυρισμένη από ελαιόδεντρα, ο δράστης ή οι δράστες πέταξαν το άψυχο σώμα, της Αμερικανίδας βιολόγου, ελπίζοντας πως δεν θα καταφέρει να τη βρει κανείς.

Επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο, η βιολόγος να μεταφέρθηκε εκεί από περισσότερα του ενός άτομα.

Πηγή: zarpanews.gr