Ένα χρόνο μετά, ο Σα Νοβά, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για τα όσα εφιαλτικά έζησε μέχρι να βρει το δρόμο της σωτηρίας.

Ο κ. Σα Νοβά ζούσε στην περιοχή και όπως φαίνεται την ήξερε.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι μπαίνοντας στο οικόπεδο, έτρεξε στο σπίτι, έσπασε τα τζάμια για να μπει, όμως και εκεί τον κύκλωσαν σύντομα οι φλόγες.

«Μπήκα στο οικόπεδο, υπήρχαν και παιδιά και ηλικιωμένοι, θέλαμε να βγούμε στη θάλασσα. Μπροστά και πίσω βλέπαμε μόνο φωτιά. Σκεφτόμασταν τι να κάνουμε και εγώ αρχίζω και τρέχω προς το σπίτι που έβλεπα. Πίσω μου ήρθαν παιδάκια. Έβλεπα ότι καίγονταν τα πάντα, ήταν μεγάλη η θερμοκρασία δεν θα άντεχα. Τότε έσπασα τα τζάμια, έκοψα το χέρι Μου. Ξάπλωσα στο πάτωμα. Είδα και παιδάκια που με ακολούθησαν, ξάπλωσαν και αυτά».

«Πήγα μέχρι την κρεβατοκάμαρα και ξάπλωσα, πήρε φωτιά η κουρτίνα, σηκώθηκα την έσβησα, βλέπω όμως σε λίγο ότι και το στρώμα πήρε φωτιά, άκουσα φωνές, λέω τα παιδάκια. Βγήκα έξω από το δωμάτιο, καιγόταν και η κάσα με τη πόρτα. Βγήκα έξω, ειδα κάποιους άλλοι είχαν καεί, άλλοι ήταν ζωντανοί. Ξάπλωσα πάλι δίπλα τους. Έβλεπα όμως ότι θα πεθάνω. Τελικά κατάφερα να βρω το σημείο προς τη θάλασσα. Βούτηξα μέσα, είχα εγκαύματα. Ήταν εκεί ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου. Όλα αυτά έγιναν γύρω στις 9 με 10 το βράδυ».