Ο 44χρονος εμφανίστηκε χθες στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου με το δεξί μάτι σε άθλια κατάσταση.

Χρειάστηκε να υποβληθεί σε δεκάδες εσωτερικά ράμματα, αφού έχει αποκολληθεί τμήμα του δέρματος από το κάτω μέρος του βλεφάρου και βρίσκεται υπό καθεστώς ισχυρότατων αντιβιώσεων αφού υπάρχει κίνδυνος επιπλοκών από μόλυνση. «Οι γιατροί μου είπαν ότι θα ήταν καλύτερο να με δάγκωνε σκύλος παρά άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ».

Όπως περιέγραψαν, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης. Η σύζυγος του 44χρονου, διατηρεί κατάστημα με ρούχα στον παραλιακό δρόμο της Χερσονήσου.

Ο Ρώσος μπήκε στο κατάστημα με τσαμπουκά και ζήτησε να αγοράσει μία μπλούζα με 5 ευρώ, μιλώντας λίγο ρώσικα λίγο αγγλικά.

Η ιδιοκτήτρια του εξήγησε ότι δεν έχουν εκπτώσεις και ότι δεν πουλούν μπλούζες με πέντε ευρώ και τον οδήγησε στην έξοδο, υποδεικνύοντας του άλλα μαγαζιά.

Ο 33χρονος Ρώσος εκνευρισμένος μπήκε ξανά στο κατάστημα, επιμένοντας να αγοράσει μπλούζα με πέντε ευρώ. Φέρεται μάλιστα από τα νεύρα του να έφτυσε ρούχα του μαγαζιού.

Τότε ο 44χρονος, σύζυγος της ιδιοκτήτριας, κινητοποιήθηκε και ζήτησε από τον Ρώσο να βγει έξω. Δεν πρόλαβε να γυρίσει την πλάτη για να μπει στο κατάστημα και τότε ο σωματώδης Ρώσος τον έριξε κάτω και έπεσε πάνω του, δαγκώνοντάς τον στο μάτι.

«Εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα ακριβώς που με είχε δαγκώσει. Είχε μουδιάσει το πρόσωπό μου. Θυμάμαι μόνο ότι φώναζα σε αυτούς που έτρεξαν να μας χωρίσουν, να μην με τραβήξουν απότομα γιατί δεν ήξερα τι θα έμενε στα δόντια του».

Όπως λέει, ακόμα και σήμερα η επίμαχη περιοχή έχει…νεκρώσει. «Αγγίζω το σημείο, το τσιμπάω και δεν νιώθω τίποτα».

Ο 33χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και μετά την αυτόφωρη διαδικασία της Παρασκευής αφέθηκε ελεύθερος.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί χθες  ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, αλλά η διαδικασία διακόπηκε για την Τετάρτη ώστε να βρεθεί μεταφραστής.

Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ