Άνδρας που έσπευσε στην καφετέρια μετά τους πυροβολισμούς που ακούστηκαν περιγράφει ότι ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας, αφού πυροβόλησε το θύμα τρεις φορές, επέστρεψε στο μαγαζί για να τον χτυπήσει στο κεφάλι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», ο αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε ότι δράστης και θύμα κάθονταν στο ίδιο τραπέζι της καφετέριας «Αμελί». Ξαφνικά, ο δράστης σηκώθηκε και πυροβόλησε το θύμα του τρεις φορές, τη μία εκ των οποίων στο κεφάλι. Σηκώθηκε να φύγει, αφήνοντας τον στο τραπέζι και επέστρεψε για να τον χτυπήσει στο κεφάλι. Μάλιστα, επιστρέφοντας ο δράστης γύρισε προς το μέρος των πελατών της καφετέριας και τους είπε «να μην ανησυχούν». 

Θέμα χρόνου είναι η ταυτοποίηση του δράστη της ανθρωποκτονίας,σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές. Το πρόσωπο του εκτελεστή, ο οποίος δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, έχει καταγραφεί καθαρά από κάμερες ασφαλείας.

Το θύμα, η ταυτότητα του οποία δεν έχει γίνει γνωστή, παραλήφθηκε απο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου κατέληξε.