Σύμφωνα με το OPEN, η κάμερα ασφαλείας της καφετέριας κατέγραψε τη δολοφονία αλλά και το πρόσωπο του δολοφόνου.

Δράστης και θύμα βρίσκονταν μαζί στην καφετέρια και συζητούσαν όταν ανέβηκαν οι τόνοι. Ο δολοφόνος σηκώθηκε όρθιος, καθώς επίσης και το θύμα που προσπάθησε να τον ηρεμήσει.

Ο δράστης έβγαλε όπλο και πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε το θύμα. Με το όπλο χτυπούσε το κεφάλι του θύματος που ήταν αιμόφυρτο.

Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε από το σημείο με μηχανή. Στην καφετέρια επικράτησε πανικός με θαμώνες να τρέχουν να σωθούν.

Στο σημείο εντοπίστηκαν τρεις κάλυκες. 

 

Ιδιοκτήτης της καφετέριας είναι ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης που μετά το περιστατικό είναι σοκαρισμένος.

 

«Ο κύριος Παπαγιάννης είναι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη. Αμέσως έφτασε στο σημείο. Διαχειρίστηκε με πολύ ψυχραιμία και σύνεση το περιστατικό και ήταν στο πλευρό των συνεργατών του. Συνεργάστηκε με τις Αρχές που διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση. Είναι σοκαρισμένος από αυτή την υπόθεση. Πλέον είναι καθημερινότητα αυτά τα πράγματα, όπως ξέρετε έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα τον τελευταίο καιρό», δηλώνει η δικηγόρος του ηθοποιού, Γιάννα Παναγοπούλου στο STAR.

 

 

«Είχε πάρα πολύ κόσμο. Καθόταν ο άνθρωπος και έπινε καφέ και ξαφνικά σταμάτησε μία μηχανή με δύο άτομα. Του έριξε δύο σφαίρες και όλος ο κόσμος άρχισε να τρέχει», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

 

«Νέο παιδί κρίμα. Εγώ κάθομαι στη διπλανή πολυκατοικία, στη σάλα, τρώγαμε με την κόρη μου. Αυτός ξαπλωμένος στο τραπέζι ο νέος. Έλεος. Τι καταντήσαμε; Αμερική; Σικάγο;» αναφέρει κάτοικος της περιοχής στον ΣΚΑΙ.

 

«Καθόμαστε συνέχεια με τις κόρες μου και πίνουμε καφέ, έχει πάρα πολύ κόσμο. Τώρα έφερε αναστάτωση γιατί είχε πάρα πολύ κόσμο», λέει κάτοικος της περιοχής.