Η κυρία Παναγιωτοπούλου σε δήλωσή της αναφέρει πως τα δημοσιεύματα για σπίτια σε Αθήνα και Ελβετία, μετρητά και καταπιστεύματα, που άφησε ο Θέμος Αναστασιάδης «είναι αναληθή και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα».

Ολόκληρη η δήλωση της Βασιλικής Παναγιωτοπούλου:

Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για σπίτια που αφήνει ο Θέμος Αναστασιάδης στην οικογένειά του στην Αθήνα και την Ελβετία καθώς και για την ύπαρξη μετρητών και καταπιστευμάτων είναι όλα αναληθή και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Από την πλευρά της η Νταϊάνα Αναστασιάδη χαρακτηρίζει «περιθωριακό» το έντυπο που αναφερόταν στη διαθήκη και την περιουσία του αδερφού της που «γράφουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι». Κάνει λόγο για «fake news» και τονίζει πως «πρώην κυβερνητικοί αξιωματούχοι βρίσκουν την ευκαιρία να ξεράσουν τον οχετό τους».

«Ακόμα και εκεί που είναι τους πονάει, διότι στη ζωή δεν μπόρεσαν να τον νικήσουν…», καταλήγει στη δήλωσή της η κυρία Αναστασιάδη.

Ολόκληρη η δήλωση της Νταϊάνας Αναστασιάδη:

Περιθωριακά έντυπα μερικών εκατοντάδων φύλλων «στην προκειμένη ένα ονόματι «SPIRTO»-καμία σχέση με την καλλιτεχνική ιστοσελίδα-, που δεν έχω ξανακούσει) γράφουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι χωρίς την παραμικρή συνέπεια, επειδή πολύ απλά κανένας δεν τους παίρνει στα σοβαρά, για να τους ασκήσει αγωγή η μήνυση. Στη συνέχεια μεγάλα sites αναπαράγουν τα fake news, χωρίς καμία διασταύρωση!!! Και στο καπάκι πάσης φύσεως σκατόψυχοι τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις των οποίων επικροτούνται από «σεσημασμένους» πρώην κυβερνητικούς αξιωματούχους-βρίσκουν για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να ξεράσουν τον οχετό τους… Όσο, όμως, περισσότερο δηλητήριο χύνουν, τόσο πια αβίαστα βγαίνει και το συμπέρασμα: Ακόμα και εκεί που είναι τους πονάει, διότι στη ζωή δεν μπόρεσαν να τον νικήσουν… 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κληρονόμοι του Θέμου Αναστασιάδη είναι η Βασιλική Παναγιωτοπούλου, τα τρία του παιδιά, η Νταϊάνα Αναστασιάδη και ο γιος της. Παράλληλα ο αρθρογράφος αναφέρει πως τα χρήματα μοιράστηκαν σε καταπιστεύματα, πως τα ακίνητα περνούν στη σύζυγο και τα παιδιά του Θέμου καθώς επίσης και το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών του Πρώτου Θέματος.