Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος», της Μαγνησίας, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας επισκέφτηκαν την Σκιάθο με πολυτελές καταμαράν μήκους 25 μέτρων και πλάτους 14 μέτρων και έμειναν δύο μέρες στο νησί, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Στο νησί βρέθηκαν 10 άτομα της βασιλικής οικογένειας και κατά διάρκεια της παραμονής τους, απόλαυσαν την παραδοσιακή κουζίνα.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου όπου δείπνησε η οικογένεια ανέφερε, ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας επέλεξαν για το μενού φρέσκα τηγανητά μπαρμπούνια, ποικιλία θαλασσινών και ορεκτικών, χωρίς κάτι εξεζητημένο, που να προδίδει την καταγωγή ή την ταυτότητά τους.

«Ηταν πολύ ευγενικοί, πολύ διακριτικοί, ευχάριστοι άνθρωποι, μια μεγάλη παρέα, χωρίς διάθεση επίδειξης δύναμης ή πλούτου».

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι σε διάστημα λίγων μόλις εβδομάδων, στην Σκιάθο, έχουν βρεθεί τα μέλη αρκετών διάσημων βασιλικών οικογενειών, όπως του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν ο οποίος αφίχθη στο αεροδρόμιο της Σκιάθου με ιδιωτικό αεροσκάφος, για να επιβιβαστεί στη συνέχεια, με διακριτικότητα στο πολυτελές γιότ «Tacanuyaso MS Yacht», προκειμένου να απολαύσει διακοπές εν πλω.

Πηγή: taxydromos.gr