Ο οδηγός μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και έδωσε τη δική του εκδοχή για το περιστατικό, λέγοντας ότι οι ελεγκτές επέμεναν να του βάλουν πρόστιμο χωρίς καν να ελέγξουν τα βιβλία του.

«Με ρώτησαν τι έχω φορτωμένο, τους απάντησα κάρβουνο. Τους είπα ότι είχα χαρτιά και απάντησαν δεν μας ενδιαφέρει, κόψτε του πρόστιμο 500 ευρώ», περιγράφει. «Τους είπα θα καλέσω την Αστυνομία και μόλις έρθει, θα σε δείρω εσένα… γιατί μου τα κάνεις αυτά, είμαι ταλαιπωρημένος άνθρωπος… και επέμεναν κόψτε του 500 ευρώ. Του λέω δεν κόβεις τίποτα, κάλεσε την αστυνομία και μου λέει «δείρε με τώρα» συνεχίζει ο ιδιοκτήτης του φορτηγού.

«Όχι απλά με προκάλεσε, μου επιτέθηκε ο ένας εξ αυτών. Ήταν και λίγο πιο ψηλός. Έτσι κάνουν αυτοί… Του έριξα καμία- δύο και μετά ήρθε η άλλη η κοπέλα κάτι έγινε, κάτι έσυρε, έφαγε κι αυτή μία. Ούτε κατάλαβα πώς χτύπησε αυτή. Δεν πέταξα πέτρες. Τον χτύπησα ναι, πέρασα Αυτόφωρο αλλά όλα τα άλλα που λένε είναι ψέματα. Με ρώτησαν γιατί δεν έκοψα δελτίο αποστολής τους είπα ότι στην περιοχή μου δεν κόβω δελτίο αποστολής» λέει ο οδηγός και προσθέτει: «είμαι αγρότης, παλεύω για το μεροκάματο. Ένιωσα απειλή, τσαμπουκά. Αφού τους έδινα τα βιβλία μου και μου έλεγαν πρόστιμο 500 ευρώ ήταν σαν να ήθελαν λεφτά. Δεν έφταιγα».