Μετά την Σύρο, που έγινε το πρώτο νησί στην Ελλάδα που τοποθέτήθηκε ηλεκτρικός απινιδωτης και η Πάρος απέκτησε έναν, σε ανεμόμυλο στο λιμάνι του νησιού.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ομάδας του μουσικού βιντεοκλίπ 30-2 ΚΑΡΠΑ:

Ευχαριστούμε θερμά την Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης για την δωρεά  ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή  στις μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Πάρου, που συμμετείχαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό ΚΑΡΠΑ  Ιωάννα Σιφναίου και Χάρις Θαλασσοχωρίτη  και στο Γενικό Λύκειο Πάρου όπου και  θα τοποθετείται ο απινιδωτής κατά την διάρκεια του σχολικού έτους.

Επίσης ευχαριστούμε τον ανθρωπιστικό οργανισμό KIDS SAVE LIVES – τα παιδιά σώζουν ζωές – και την  ΕΕΕΠΦ για την εκπαίδευση των μαθητών και για την πρωτοβουλία ανάπτυξης ενός εθνικού δικτύου απινιδωτών σε σχολεία και κοινότητες της  χώρας και  τον Δήμο  Πάρου που επέτρεψε να εγκαταστήσουμε τον απινιδωτή στον Μύλο στο λιμάνι για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κύριο Παναγιώτη Κεμπάμπη που ενήργησε άμεσα για την εγκατάσταση του απινιδωτή στον Μύλο, τους  Ηλεκτρολόγους του Δήμου για την εργασία τους, τον κύριο Ηλιάδη Θεόδωρο για την κατασκευή του προστατευτικού κυτίου και την κυρία Φλώρα Μαούνη που ανέλαβε τα έξοδα κατασκευής του κυτίου φύλαξης.

Η ομάδα του μουσικού βιντεοκλίπ  30-2 ΚΑΡΠΑ

Πηγή: Cyclades24