Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, όταν ο 61χρονος έφτανε στην διασταύρωση κατευθυνόμενος προς εργοστάσιο μεταποίησης βιομηχανικής τομάτας για να αφήσει το προϊόν, με το οποίο ήταν γεμάτη η καρότσα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ένα Ι.Χ., που είχε την ίδια κατεύθυνση, επιχείρησε να στρίψει δεξιά με αποτέλεσμα ο 61χρονος που πήγαινε κανονικά στην πορεία του, σύμφωνα με πληροφορίες, να «χτυπήσει» με το τρακτέρ την δεξιά πίσω πλευρά του αυτοκινήτου και να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, σε συνδυασμό και με το μεγάλο βάρος από την ποσότητα να καταλήξει σε κολώνα της ΔΕΗ, που βρίσκονταν έξω από περιφραγμένο οικόπεδο.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως περίοικοι, όπου είδαν ότι ο 61χρονος παρά το σοκ ήταν καλά στην υγεία του. Άμεσα, έφτασαν πυροσβεστικά οχήματα, το Τμήμα Τροχαίας Αμαλιάδας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Πύργου. Επίσης, στο σημείο έσπευσε και συνεργείο της ΔΕΗ για να αποκαταστήσει την βλάβη που προξενήθηκε. Όσον αφορά στον οδηγό του Ι.Χ. αυτοκινήτου, παρά την σύγκρουση, δεν τραυματίστηκε.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αμαλιάδας.

Πηγή: patrisnews.com