Το «Crystal Esprit» βρέθηκε για δεύτερη φορά φέτος τα Χανιά, ερχόμενο από τη Σαντορίνη και έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους από τους επιβάτες να περιηγηθούν στο ενετικό λιμάνι, την πόλη και τα αξιοθέατα.

Έτσι λοιπόν, με τη βοήθεια του πληρώματος αρκετοί ήταν αυτοί που μπήκαν στις λέμβους, που θα τους πήγαιναν στο Ενετικό Λιμάνι για να απολαύσουν τα Χανιά μέχρι το βράδυ που θα αποπλεύσει για τον επόμενο προορισμό του.

Η Crystal Cruises, η εταιρία στην οποία ανήκει το κρουαζιερόπλοιο, είναι κορυφαία στο διεθνή χώρο της κρουαζιέρας και διαθέτει κρουαζιερόπλοια μικρού και μεσαίου μεγέθους.

To συγκεκριμένο διαθέτει σκάφος 32 ποδιών με τζετ σκι, καγιάκ και ένα υποβρύχιο που μπορεί να μεταφέρει έως 2 άτομα και είναι μια από τις πιο ακριβές κρουαζιέρες στον κόσμο.

Το Crystal Esprit, φέρει σημαία από τις Μπαχάμες και πραγματοποιεί δρομολόγια στις Σεϋχέλλες, στο Ντουμπάι, στην Αδριατική, στην Ελλάδα, στην Κροατία, στη Βενετία και στο Μαυροβούνιο.

Την ίδια ώρα περίπου στο λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε για μια ακόμη φορά και το επίσης πολυτελές κρουζιερόπλοιο «Horizon».

Το «Horizon» φέρει σημαία Μάλτας, είναι μήκους 208 μέτρων, και ήρθε 16.102 επιβάτες και 612 άτομα πλήρωμα από τη Μαρμαρίδα της Τουρκίας και θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής για την κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Πηγή: zarpanews.gr